VERANDA

Jouw nieuwe leefruimte

Thuis is de plek waar je het meest geniet. Een veranda geeft je niet alleen meer leefruimte maar ook meer ruimte om lekker te genieten. Wat vind je van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon? Of ’s avonds naar een verlichte sterrenhemel kijken? Met een veranda van aluminium kan je het hele jaar door genieten van het buitenzijn.

Veranda’s op maat gemaakt

Een maatwerk veranda van 123veranda.com zorgt voor extra leefruimte. Een ruimte die perfect bij jouw huis past en die je volledig kan samenstellen zoals jij wil. Wij bieden een grote keuze aan verschillende opties aan stijlen, kleuren en opties zoals led-verlichting, verwarming en zonwering.

Kwalitatieve verandasystemen 

Kies je voor 123veranda.com dan kies je voor kwaliteit. Al onze veranda’s worden vervaardigd in een fabriek in Duitsland en werken met sterke en duurzame materialen. Een constructie van onderhoudsvrij hoogwaardig aluminium en hoogwaardig glas voor o.a. onze glazen wanden.

Door het hele proces van bestelling tot plaatsing in eigen hand te hebben kunnen we zorgeloze kwaliteit garanderen. Van het inmeten thuis, de technische berekeningen tot het plaatsen van perfect sluitende kozijnen en de montage van zonwering en verlichting. Wij doen alles met een oog voor detail. Hierdoor is iedere veranda een blijvende toevoeging aan jouw persoonlijke leefruimte.

Hoe ziet jouw ideale veranda eruit?

Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van jouw veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Stel jezelf de vraag: wat vind ik belangrijk bij de aankoop van mijn veranda? Als je je tuinmeubels droog wil houden tijdens een Hollandse plensbui, dan is een van onze aluminium veranda’s een perfecte oplossing. Heb jij een tuin met een prachtig uitzicht en wil je niet gehinderd worden door een middenstaander? Bij tal van onze veranda’s zijn grote overspanningen mogelijk met twee staanders.

Zelfs met gekke ideeën zoals het vieren van kerst in je tuin kun je bij ons terecht. Onze veranda’s kan je uitbreiden met glazen schuifwanden en heaters. Hiermee zit je zelfs in de winter comfortabel buiten.

Veranda zelf of laten monteren? 

Je hebt net jouw ideale veranda gevonden en nu sta je voor de keuze: zelf monteren of laten monteren? Met ons team van deskundige monteurs zorgen wij ervoor dat het monteren van jouw project een zorgeloze ervaring wordt. Wij komen langs wanneer het u het beste uitkomt. Wil jij zelf sleutelen aan jouw nieuwe plekje in huis en ben jij iemand met een echte doe-het-zelf mentaliteit? Al onze tuinoverkappingen zijn zelf te monteren. Mocht het niet lukken dan zijn wij altijd bereid om jou te assisteren.