OVER ONS

We gaan voor kwaliteit.

Over 123veranda.com

123Veranda.com is volledig gericht op de bouw en montage van de mooiste veranda’s, tuinkamers en glasschuifwanden. Elk project heeft als doel om echt iets toe te voegen aan het woongenot van de klant. Dit alles doen we met oog voor service en klantvriendelijkheid.

Bij 123Veranda.com gaan we voor de beste kwaliteit. We werken klantgericht en verzorgen het gehele traject van oriëntatie tot het plaatsen van een nieuwe veranda, tuinkamer of glasschuifwand. En ook daarna kunt op ons rekenen. Het totaalpakket omvat ook de nazorg na montage. Zo voorzien we u graag van advies, beantwoorden al uw vragen en kunnen van dienst zijn bij het onderhoud aan de nieuwe constructie.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we op basis van een persoonlijk advies. Na een bezoek aan huis kunnen we oplossingsgericht te werk gaan voor het beste resultaat. Voor elk type en formaat tuin ontwerpen we een passende tuinkamer of veranda. Dit is allemaal te realiseren dankzij maatwerk, zo bedenken we creatieve oplossingen en produceren een veranda, tuinkamer of glasschuifwand volledig op maat. Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. 123Veranda.com werkt met diverse soorten materialen waardoor we fraaie veranda’s, tuinkamers en glasschuifwanden kunnen aanbieden in uiteenlopende prijsklassen.