GLASSCHUIFWANDEN

Glasschuifwanden voor iedere overkapping 

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen onder het genot van een goed boek of een wijntje. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Onze glasschuifwanden kunnen onder iedere overkapping geïnstalleerd worden. Zelfs voor diegene die langer wil genieten van hun balkon kunnen gebruik maken van onze glazen wanden.

Om jouw nieuwe leefruimte compleet te maken wil je natuurlijk dat je in ieder seizoen gebruik kan maken van je balkon, tuin en terras. onze glazen wanden zijn volledig naar wens samen te stellen en zijn perfect passend voor iedere ruimte.

Onze glasschuifwanden zijn voorzien van 10mm veiligheidsglas. Dit zorgt voor meer veiligheid en de mogelijkheid om kinderen zorgeloos te laten spelen in jouw overkapt terras. Al onze wanden zijn voorzien van extreem lage onderrails van 17 mm, waardoor jouw overkapping makkelijk toegankelijk wordt voor o.a. rolstoelgebruikers. Door de deurmeenemers zijn onze glasschuifwanden eenvoudig te bedienen in het open en dicht maken van jouw overkapping. Als je weg bent van huis wil je dat al jouw spullen onder je overkapt terras veilig zijn. Al onze glazen wanden kunnen afgesloten worden met een ingebouwd slot.

Hoogwaardige glazen wanden 

Een 123veranda.com product staat garant voor kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen in ieder onderdeel van onze glazen wanden. Van de 4 onderhoudsarme geharde polyamide wielen per schuifdeel, tot aan het gehard glas die niet verkleurt door de zon. Door aandacht te besteden aan ieder detail is jouw 123veranda.com product een blijvende toevoeging aan jouw huis. Het gehele proces van inmeten en plaatsing hebben wij in eigen hand, zodat we jouw zorgeloze kwaliteit kunnen garanderen.