Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Kan mijn glasschuifwand op slot?

Zeker! Als je weg bent van huis wil je dat al jouw spullen onder je overkapt terras veilig zijn. Al onze glazen wanden kunnen afgesloten worden met een ingebouwd slot.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Met een stevige constructie en glasschuifwanden voor vrij uitzicht over jouw tuin. Zowel de veranda inclusief de perfect sluitende aluminium kozijnen of de glasschuifwanden gemaakt van veiligheidsglas worden standaard op uw gewenste maat gemaakt.

Hoe vind ik mijn ideale veranda?

Weet je niet waar je moet beginnen met het uitzoeken van de veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. De vele opties die wij kunnen leveren betekend dat je met de gekste ideeën bij ons terecht kan. Wil je meteen een vrijblijvende offerte? ga dan naar ons offerteformulier.

Mijn overkapping zelf of laten monteren?

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat het monteren een zorgeloze ervaring wordt. Mocht je zelf willen sleutelen dan zijn al onze tuinoverkappingen zelf te monteren. Mocht dit niet lukken dan zijn wij altijd bereid u te assisteren.